Zihuatenajo Mexico 2005

Velkommen til 0turs`s net


Ideen med denne hjemmeside, er at skabe interesse for fiskeriets lyksaligheder, specielt kystfiskeriet mange facetter...0tur er det ikke altid, langtfra men bare et navn jeg lige kunne finde på som ikke var hosted. 0tur.dk er privat og er helt uafhængig af andre internet site.


At fiske er at leve...

"Havørreden er, hvor som helst den landes ved de danske kyster, en oplevelse for livet. I skønhed, elegance og styrke overgåes den ikke af andre fisk ved kysten“ – Jens Ploug Hansen

Mvh

Kenneth Brødbæk

Zihuatenajo Mexico 2006


Dette var min første store udlands fisketur. Big game tur til Zihuatenajo i Mexico vinteren 2006. fiskeriet forgik på de mindre Superpangaer, en lille (ca. 25 fod) lang båd, som er udstyret med downriggere, outriggere, GPS og alt udstyret ligesom større fiskebåde. Vi var to fiskere hel ugen om at dele 5 stænger hvilket betød at vi selv stod for at fange/fighte halvdelen af huggene. I den uge fangede jeg 6-8 Sailfish op til 40/50 kg outshor, samt en håndfuld Jacks optil 3/4 kg inshore på de lette grej, det var rigtigt sjovt. Det blev også til en håndfuld Hornfisk (Needlefish) som bare er sjove at fange på let grej, de største lå på omkring 3/4 kg og var op til 170 cm lange, de tog line og sprang ud af vandet. Alt i alt en fantastisk tur, hvor vi også fik et par dage i mexico City på Air-frances regning da de havde over booket vores planlagte fly hjem.

Mig med en stor Hornfisk ca 170 cm lang
Mig med en pæn Jack
Bonito
Hornfisk igen
En Pompano fanget Inshore
Mig med en stor Sailfish
Sailfish
Tequila aften
Mariachi musiker i Mexico City
Sailfish fanget på Blæksprutte skøjt
Kunstig og levende agn
Grej
Afslapning
En lille haj
Haj angreb på agn
Tacos
Mig Mexico City
Sko pudser Mexico City
Håndcreame
Kuglefisk

www.0tur.dk 2018©