Nord

Isefjord nord


Fra Jægerspris til Kulhuse


Der er flere gode stræk i det område, specielt omkring skydeterrænnet ved jægerspris. Det kan være svært at finde et sted at pakerer, med se området på Google maps hvor man kan holde og pakerer. Obs. vær opmærksom hvornår der er skydning i området, kan ses på hjemmesiden http://forsvaret.dk/JPL/Pages/default3.aspx, -man kan ihvertifald høre det-. Isefjorden´s øvre del er mere bred og åben end resten af fjorden, så der er plads til alle, når man først er kommet ned til kysten har man et meget lækket stykke kyst bestående, at små rev, pynter, revler og tang bælter, ålegræs,blæretang og muslinger m.m. man kan vælge at vade norpå eller sydpå nogle steder skal man vade et stykke ud før man møder den gode bund. En virkelig fed kystplads der strækker sig over flere km.

Fine Havørred koteletter
Kanon blankfisk på 3.5 kg og 64 cm en april dag 2016 den tog snurrebassen hårdt med flere spring og udløb til følge og så på min lette 8´ fods stang så bliver det ikke meget sjovere.
Den samme igen
En pæn "falder" næsten blank men slimet og ikke med løse skæl en dejlig forårsdag, den tog Gnosjödraget og var godt kroget, den røg ud igen.
En stor falder får friheden igen
En stor nedgænger på 65 cm med stor sår på midten, bemærk garn mærkerne foran!
Grimt sår
En fin blank på 47 cm som røg ud igen