Midt

Velkommen til 0turs`s net


Ideen med denne hjemmeside, er at skabe interesse for fiskeriets lyksaligheder, specielt kystfiskeriet mange facetter...0tur er det ikke altid, langtfra men bare et navn jeg lige kunne finde på som ikke var hosted. 0tur.dk er privat og er helt uafhængig af andre internet site.


At fiske er at leve...

"Havørreden er, hvor som helst den landes ved de danske kyster, en oplevelse for livet. I skønhed, elegance og styrke overgåes den ikke af andre fisk ved kysten“ – Jens Ploug Hansen

Mvh

Kenneth Brødbæk

Isefjord midt


Omkring Kyndby


Der er mange fede pladser omkring Kyndby, fra Hammer Bakke i syd og op til værket i nord ved Kyndby og lidt nord derfra. Plejer at starte mit fiskeri omkring værket man kan fiske hele bugten af ud til Kyndby revet hvis man har mod på det. Der er Havørred hele året rundt, men specielt vinter og forår er toppen hvor man kan løbe inde i stimer af blankfisk. Bunden består af små rev, tangbælter og sand partier.

En stor falder "nedfaldsfisk" på 5 kg. og 78 cm, den huggede på en Sort/Rød wiggler en forårsdag, sike en fisk hvis den havde været blank!
Den samme falder igen
En flot Blank på 54 cm en forårsdag, den lod sig friste af Gnosjödraget
Der blev et par fine koteletter ud af den blanke
Den samme igen, bemærk bug finnen er klippet, dvs. det er en udsætnings fisk!

www.0tur.dk 2018©