Vitemölla

Velkommen til 0turs`s net


Ideen med denne hjemmeside, er at skabe interesse for fiskeriets lyksaligheder, specielt kystfiskeriet mange facetter...0tur er det ikke altid, langtfra men bare et navn jeg lige kunne finde på som ikke var hosted. 0tur.dk er privat og er helt uafhængig af andre internet site.


At fiske er at leve...

"Havørreden er, hvor som helst den landes ved de danske kyster, en oplevelse for livet. I skønhed, elegance og styrke overgåes den ikke af andre fisk ved kysten“ – Jens Ploug Hansen

Mvh

Kenneth Brødbæk

Vitemölla - Kivik

En god kystplads hvor man kan rende ind i nogle fine fisk, der kan dog godt være farvet fisk imellem som på de andre steder. Flere rev stiker ud her mellem Vitemölla og Kivik. Bunden består af sand og flere store sten, fisk mellem stenene og ude på revene.


Beretning: 22.01.2007

Efter at have kørt rundt syd om Simrishamn, for at finde ud at vandet var meget grumset og det var meget højvande, kørte jeg nord om Simrishamn fandt et rev, men vinden blæste meget fra nord her, og det begyndet pluselig at sne kraftigt så det var svært af fiske her, så vadet jeg ned mod havnen hvor jeg før havde fået fisk, skiftet til en gennemløber i rød/hvid, og i første kast helt ude faldt hugget, den viste sin blanke side til, og kunne da se det var en pæn fisk, uden den store dramatik fik jeg den forbavsende hurtigt nettet, målt og vejet til 4.6 kg og 70 cm, en stor flot overspringer fra sydsverige.

www.0tur.dk 2018©