Ruutsbo

Velkommen til 0turs`s net


Ideen med denne hjemmeside, er at skabe interesse for fiskeriets lyksaligheder, specielt kystfiskeriet mange facetter...0tur er det ikke altid, langtfra men bare et navn jeg lige kunne finde på som ikke var hosted. 0tur.dk er privat og er helt uafhængig af andre internet site.


At fiske er at leve...

"Havørreden er, hvor som helst den landes ved de danske kyster, en oplevelse for livet. I skønhed, elegance og styrke overgåes den ikke af andre fisk ved kysten“ – Jens Ploug Hansen

Mvh

Kenneth Brødbæk

Ruutsbo:


Set fra vejen ser der ret bart og uinteressant ud, men lad jer ikke snyde; her ligger et pragtfuldt stræk, som kaster fisk af sig fra tid til anden. Vi danskere studser til at begynde med over de mange gamle kanonstillinger af beton, kaldet forter, der ligger strøet gavmildt op og ned langs kysterne. Det er et levn fra 2. verdenskrig, hvor svenskerne med “vold og magt” ville forsvare deres neutralitet mod alle former for fjender.

Kanon blankfisk på 3.8 kg og 69 cm, den tog blinket helt inde mellem stenene og røg direkte i luften med flere gode udløb til følge. Super fisk som de skal se ud, fik den iøvrigt kold røget.
Den samme igen
Den samme flotte overspringer igen
En flot blank fisk på 48 cm
En nedgænger på 54 cm

www.0tur.dk 2018©