Hörte

Velkommen til 0turs`s net


Ideen med denne hjemmeside, er at skabe interesse for fiskeriets lyksaligheder, specielt kystfiskeriet mange facetter...0tur er det ikke altid, langtfra men bare et navn jeg lige kunne finde på som ikke var hosted. 0tur.dk er privat og er helt uafhængig af andre internet site.


At fiske er at leve...

"Havørreden er, hvor som helst den landes ved de danske kyster, en oplevelse for livet. I skønhed, elegance og styrke overgåes den ikke af andre fisk ved kysten“ – Jens Ploug Hansen

Mvh

Kenneth Brødbæk

Hörte Udde:


Ligger ni km vest for Ystad. Her parkeres der på en rasteplads, hvorfra der er en fin udsigt ud over Hörte-revet. Vær her opmærksom på, at Dybäcksån har sit udløb henne til højre midt i den lille Hörte Fiskerihavn, og fredningsgrænsen strækker sig 500 meter på hver side af åens udløb. Se efter de berømte “flagstænger”, der står på selve fredningsgrænsen. Henne mellem træerne til venstre for rastepladsen står de “flagstænger”, der er aktuelle, når man holder på rastepladsen, hvilket bevirker, at en stor del af revet er indenfor fredningsgrænsen. Kun den del af revet, der ligger hen mod selve Hörte Udde, er fiskebart. Fisk denne odde godt og grundigt af. Her ligger et væld af store sten, hvoraf mange af dem er spejlglatte. Vadestok er absolut nødvendig!

Den tog knald hårdt, troede først den var blank, den tog flere gode udløb, den blødte meget så jeg besluttede mig at gokke den en. 3 kb og 68 cm. en dejlig april dag.
En falder på 65 cm der røg ud igen.
En stor nedfaldsfisk på 69 cm en forårsdag

www.0tur.dk 2018©