Sorthat

Velkommen til 0turs`s net


Ideen med denne hjemmeside, er at skabe interesse for fiskeriets lyksaligheder, specielt kystfiskeriet mange facetter...0tur er det ikke altid, langtfra men bare et navn jeg lige kunne finde på som ikke var hosted. 0tur.dk er privat og er helt uafhængig af andre internet site.


At fiske er at leve...

"Havørreden er, hvor som helst den landes ved de danske kyster, en oplevelse for livet. I skønhed, elegance og styrke overgåes den ikke af andre fisk ved kysten“ – Jens Ploug Hansen

Mvh

Kenneth Brødbæk

Sorthat Bornholm 26-29.12.2006


Min største blanke overspringer til dato!


Her er Beretningen fra dengang:


Dette var min første tur til Bornholm hvor der skulle fiskes efter havørred. Efter to resultatløse dage, skulle der fiskes igennem på sidste dagen. Vejret var flot med sol og godt med røre i vandet. Startede på Hvideodde. Efter en times fiskeri hvor jeg ikke mærkede noget, drog jeg videre til Sorthat. Startede ude på revet, hvor jeg kastede til højre og venstre. Efter en halv times fiskeri fik jeg et godt hug helt ude i kastet, men den sprang blinklås og det hele, øv. God fisk så det ud til. På med Silling i grøn/kobber, og igen helt ude i kastet fik jeg et godt hug. Det var en god blankfisk det sprang ud af vandet og tog nogle gode udløb. Da jeg skulle til at nette den, var jeg ved at stå på røven og det resulterede i at den slog sig løs på netrammen. Øv øv. En fisk på 3+ vil jeg skyde den til. Nå, efter at have sundet mig lidt fiskede jeg videre og fangede en farvet på ca 60 cm. Og pludselig igen, helt ude i kastet, fik jeg et kanon hug. Fisken sprang helt fri af vandet et par gange og tog nogle heftige udløb. Efter lidt tovtrækkeri fik jeg den nettet, og stor var den. 6 kg og 75 cm, stor flot blank bornholmerhavørred. Sikke en afslutning på året. Den blev iøvrigt kold røget og den smagte fantastisk.


NB. Blev Månedens Fisk December 2013 fra Sportdres. Det resulteret i en 9´ spinnestang Fenwick Ironfeather II som jeg fisker med den dag i dag og er den fedeste stang jeg nogle sinde har haft!

http://www.din-fangst.dk/index.php/manedens-fisk/manedens-fisk-2006/manedens-fisk-december-2006

www.0tur.dk 2018©