Hvide Odde

Velkommen til 0turs`s net


Ideen med denne hjemmeside, er at skabe interesse for fiskeriets lyksaligheder, specielt kystfiskeriet mange facetter...0tur er det ikke altid, langtfra men bare et navn jeg lige kunne finde på som ikke var hosted. 0tur.dk er privat og er helt uafhængig af andre internet site.


At fiske er at leve...

"Havørreden er, hvor som helst den landes ved de danske kyster, en oplevelse for livet. I skønhed, elegance og styrke overgåes den ikke af andre fisk ved kysten“ – Jens Ploug Hansen

Mvh

Kenneth Brødbæk

Hvide Odde Bornholm 2011 og 2015


Hver gang jeg er på Bornholm og fiske havørrede er jeg på hvidde Odde, hvis der ikke er jagende fisk inde ved første besøg kan man med held besøge stedet op til flere gange på en dag, og det er ikke ualmindeligt at støde på trækkende fisk ved anden eller trejde besøg.


Terrænet ved Hvideodde ligner mest af alt en ensartet badestrand, men det skal man ikke lade sig narre af. Under havoverfladen strækker sig et langt grundt rev med kæmpesten, revkanter og tangpletter, som året rundt er et yndet opholdssted for ørreder. Stedet er forholdsvist nemt at vade på og affiske. Kan være en kanon plads hvis der er godt røre i vandet, grumset samt højvande, så jager Havørreden inde på revet.En flot let farvet hun fisk på 59 cm, bemærk de store dønninger det holder fisk inde, mistede forinden en stor farvet fisk på anslået vægt 5- 6 kg, men tabte den lige der jeg skulle til at nette den, da jeg pludselige røg på røven i en af de store døninger og tabte både net og stang øv øv. Dec. 2011
Den samme igen.
Kanon start på vores Bornholmer tur Dec. 2015. Var lige ankomemt med færgen fra Ystad, og med det samme skulle vi på Hvide Odde, og mon ikke der var fisk inde, fangede 6-8 stk. inden for ret kort tid de fleste var flotte blanke grønlænder omkring de 50 cm.
Snaps blinket stod for dagens menu.
En glad mig med 3 fine Havørred.
Det rene sølv.
Udrustning.
Jesper igang på kysten
Mig i mit rette element.
Nr. 517 13.12.18
Hvid odde 48 cm Bornholm. "Snurrebassen"

www.0tur.dk 2018©